Marion Miami, omiljeno mesto u Brikelovoj živahnoj gastronomskoj i noćnoj sceni, zvanično je ponovo otvoreno nakon renoviranja vrednog 4 miliona dolara.
Mesto, kojim upravlja Mr. Hospitality, je 19. septembra 2024. predstavilo svoj osveženi dizajn i ponovo osmislio kulinarsku ponudu, podižući svoj status jedne od vodećih luksuznih destinacija u Majamiju. Poznata po svojim prepoznatljivim večerima u četvrtak uveče, Marion neprimetno spaja vrhunsku hranu sa pulsirajućim iskustvom noćnog života, a ponovno lansiranje obećava još sofisticiraniju atmosferu, dodatno učvršćujući svoje mesto u društvenom tkivu Majamija.
Osnivač i izvršni direktor kompanije Mr. Hospitality Miami, izrazio je svoje uzbuđenje zbog renoviranja, rekavši: „Odluka da se renovira i ponovo pokrene Marion je ukorenjena u njenom nasleđu kao obeležju Majamija. Ova transformacija podiže Marion od Brikelove devojke iz 'It' do sofisticirane, graciozne ikone. Ovo nije samo renoviranje, to je ponovno rođenje od 4.000.000 dolara – vraćanje sopstvenoj suštini sa novootkrivenom elegancijom, spremnom da iznova očara naše goste.”
Jedan od najočekivanijih elemenata ponovnog lansiranja je smeli, novi meni koji je napravio kuvar Kilijan Guso. Oslanjajući se na svoju pozadinu sa Mišelinovom zvezdicom, kuvar Guso stavlja u prvi plan fuziju azijsko-mediteranskih ukusa. Renovirana ponuda uključuje niz izuzetnih suši rolnica, svežih morskih plodova i prvoklasnog mesa. Autorska jela poput tartara od govedine i tartufa, tempure od jastoga i čileanskog brancina pokazuju njegovo kulinarsko umeće, kombinujući inventivne ukuse sa besprekornom prezentacijom.
Pored toga, izvršni suši kuvar Maks Kamakura uvodi uzvišeni suši program koji sadrži jedinstvene tehnike. Razigrane, ali prefinjene kreacije kao što su Wagyu Marrow i Marion Salmon Roll ističu se kao jela koja se moraju probati za goste koji traže fuziju ukusa sa daškom luksuza.
Kulinarsko iskustvo dopunjuje inovativni meni koktela koji je osmislio menadžer pića Karol Ansaldi. Crpeći inspiraciju iz azijsko-mediteranske kuhinje restorana, prepoznatljiva pića poput Dirty Dancing, Wild Things i Basic Instinct nude kreativne mešavine vrhunskih žestokih pića, voća i začina. U međuvremenu, vinski program, koji vodi direktor vinarije Higor Vale, impresionira obimnom kolekcijom prestižnih šampanjca, uključujući željene boce kao što su Krug 2008 i Dom Pérignon P2.
Novi Dom Perignon izložbeni prostor za šampanjac i tekilu dodaje još jedan sloj raskoši Marioninoj ponudi. Sa preko 300 vrhunskih boca, ovaj prostor je dizajniran za one koji žele da se prepuste luksuzu – savršen za posebne prilike ili intimne proslave.
Redizajniran prostor, koji je zamislio Karlos Rodriguez iz Escala Forma, postiže savršenu ravnotežu između nostalgičnog šarma i moderne elegancije. Crpeći inspiraciju iz kultnih mesta kao što je Studio 54, enterijer se može pohvaliti smelim bojama i razigranim elementima, stvarajući ambijent koji je i luksuzan i živahan. Bogate ružičaste nijanse, prilagođeni Murano lusteri i disko plafon sa LED panelima pretvaraju prostoriju iz sofisticirane trpezarije u visoko-energetsko žarište noćnog života kako veče odmiče.
Eksterijer objekta je takođe preuređen kako bi se poboljšalo iskustvo ručavanja na otvorenom, sa bujnim lišćem i privlačnim sedištima koja se neprimetno uklapaju sa živopisnim enterijerom. Kada stignu gosti, dočeka ih prostor koji obećava nezaboravne noći u pravom Majami stilu.
Od svog debija 2015. godine, Marion je bila u srcu kulture restorana i zabave u Majamiju, poznata po svojoj atmosferi koja postavlja trendove i luksuznoj atmosferi. Ponovno lansiranje zadržava prepoznatljivu mešavinu finih restorana i živog noćnog života, dok uvodi novi nivo elegancije koji ga izdvaja od drugih žarišta u gradu. Sa svojim osveženim dizajnom, inovativnim menijem i naprednom zabavom, Marion Miami je spreman da nastavi svoje nasleđe kao kamen temeljac društvene scene Majamija.