Imamo uzbudljive vesti za entuzijaste i poznavaoce hrane, pošto poznati kuvar Rajan Ratino i inovativni tim iz Hive Hospitality predstavljaju svoj najnoviji kulinarski poduhvat, MAASS.
Smešten u okviru luksuznog hotela i rezidencija Four Seasons u Fort Loderdejlu, restoran obećava gastronomsko putovanje inspirisano kulinarskim tehnikama Evrope i Japana.
Restoran MAASS podiže koncept savremene kuhinje na drva na nove visine, neprimetno spajajući kulinarske tradicije Evrope i Japana. Sezonski jelovnik je svedočanstvo posvećenosti tima nabavljanju najfinijih sastojaka sa tržišta u ova dva regiona, obezbeđujući nezaboravno kulinarsko iskustvo.
Pored svoje izuzetne kuhinje, MAASS se može pohvaliti širokim vinskim programom i pedantno osmišljenim koktel menijem. Crpeći inspiraciju iz duha “Venice of America” Fort Loderdejla, kokteli odaju počast legendarnim brodovima i jahtama u pop kulturi. Svaki gutljaj je vešto putovanje kroz pomorsku istoriju grada.
Pod vođstvom šefa kuhinje Rajana Ratina i glavnog kuvara Džonatana Kajzera, MAASS ima za cilj da „odvede“ goste u živu kulturu ručavanja najuzbudljivijih gastronomskih gradova Evrope. Posvećenost kulinarskog tima stvaranju impresivnog iskustva gostiju osigurava da svaka poseta restoranu MAASS bude nezaboravna.
Dizajniran od strane priznate kompanije Tara Bernerd & Partners sa sedištem u Londonu, MAASS nije samo kulinarska destinacija već i vizuelno remek-delo. Raspored restorana, od zatvorenih do spoljašnjih prostora, koristi zadivljujući pogled na obalu okeana, stvarajući neprimetan prelaz za posetioce. Tropski modernizam Floride se neprimetno spaja sa svojim nautičkim nasleđem, pružajući ambijent koji je istovremeno elegantan i primamljiv.
Za kuvara Rajana Ratina, MAASS označava povratak kući na Floridu, gde je pohađao Le Cordon Bleu. Restoran je takođe prvi koncept Hive Hospitality van Vašingtona, signalizirajući novo poglavlje za cenjenu grupu restorana.